Φιτέσε – Σπάρτα Ρότερνταμ: Διακοπή στο 90+2′ λόγω εισβολής οπαδού! (vidς+pic)

Την απόφαση να διακοπεί η αναμέτρηση Φιτέσε – Σπάρτα Ρότερνταμ στο 90+2′ πήρε ο διαιτητής Ντίπερινκ, μετά την είσοδο ενός οπαδού, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον γκολκίπερ Οκόγιε!

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ματς, έχοντας πιάσει και πέναλτι στο 64′! Όμως φαίνεται πως ένας φίλαθλος των γηπεδούχων δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή του και έκανε… έφοσο προς σε αυτόν!

Ο Οκόγιε δε φοβήθηκε πάντως και του έδειξε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Αξιοσημείωτο μάλιστα ότι κι ένα λεπτό νωρίτερα είχε δεχτεί και μπουκάλι νερό! Όλα αυτά

φυσικά οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης, με την Σπάρτα να τονίζει με επίσημη ενημέρωσή της ότι «οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια έπειτα την “επίθεση” του φιλάθλου προς τον Οκόγιε».

Die veldbestormer bij Vitesse – Sparta gaat vermoedelijk de geschiedenisboeken in als een van de meest treurige veldbestormers ooit. Eerst uitdagen en dan als een haas wegsprinten. Wat zullen deze beelden die jongen nog lang gaan achtervolgen.

pic.twitter.com/ytFsSf43st

— Merijn Slagter (@Merijn_Slagter) March 4, 2022

Ouch! @OkoyeMaduka #VITSPA
pic.twitter.com/wXeQ7g0E02

Home of Nigerian Footballers (@EaglesTrackerNG) March 4, 2022

De teams gaan naar de kleedkamer nadat Okoye bekogeld is vanaf de tribune. #vitspa

— Sparta Rotterdam (@SpartaRotterdam) March 4, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα