Γιουβέντους: Ο αντικαταστάτης του Μπρέμερ

Ο Βραζιλιάνος γίνεται αυτόματα η προτιμώμενη επιλογή για να αντικαταστήσει τον τραυματία Γκλέισον Μπρέμερ. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζιούντολι έστειλε έναν εκπρόσωπο στη Νότια Αμερική για λογαριασμό του και σύμφωνα με την ενημέρωση της Πέμπτης, έχουν εξαιρετική σχέση εργασίας με τους Βραζιλιάνους ομολόγους τους.

Ο εκπρόσωπος της ιταλικής ομάδας βρίσκεται στην πόλη για να παρακολουθεί τον Ορτίζ ο οποίος εντάχθηκε στη Φλαμένγκο έναντι αμοιβής περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 28χρονος έχει ένα γκολ

και δύο ασίστ σε 33 εμφανίσεις. Ο Ορτίζ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με την Μπραγκαντίνο, την οποία ανέλαβε η Red Bull το 2019.

Διαθέτει ιταλική υπηκοότητα, πράγμα που σημαίνει ότι αν μετακομίσει στη Serie A, δεν θα καταλάμβανε μία από τις πολύτιμες θέσεις εκτός ΕΕ στην ομάδα.

Η Γιουβέντους έχει λίγα περιθώρια στον προϋπολογισμό της για να συνεργαστεί τον Ιανουάριο, εκτός αν πουληθούν πρώτα άλλοι παίκτες. Η Φλαμένγκο δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσει τυχόν εκπτώσεις, δεδομένου ότι υπέγραψε πριν από λιγότερο από ένα χρόνο και έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2028.

Keywords
Τυχαία Θέματα