Η Disney αποκαλύπτει το reboot του Chip ‘n’ Dale και το Monsters at Work

Αγαπημένοι χαρακτήρες επιστρέφουν, νέοι θα μας ταξιδέψουν σε καινούριους κόσμους.

H Disney παρουσίασε τις νέες σειρές κινουμένων σχεδίων, που θα κάνουν ντεμπούτο στα κανάλια της, μεταξύ των οποίων το "Monsters at Work" - spinoff του "Monsters,Inc" - και reboot του κλασικού "Chip ‘n’ Dale".

Κατά τη διάρκεια του Annecy Intl. Animation Festival

(μέσω Variety), η Disney έδωσε πληροφορίες για κάμποσες νέες σειρές που θα προβληθούν στα Disney+ ή/και Disney Channel.

To reboot του "Chip 'n' Dale" θα αποτελείται από 39 επεισόδια των επτά λεπτών και θα ακολουθεί το αγαπημένο δίδυμο, με το οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές, σε νέες περιπέτειες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε μια μεγάλη πόλη. Η σειρά θα προβληθεί στο Disney+.

Το "Monsters at Work" θα συνεχίζει την ιστορία των Mike και Sully έξι μήνες μετά το τέλος της πρώτης ταινίες, όπου το εργοστάσιο τεράτων αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του, προσπαθώντας να κάνουν τα παιδιά να γελάσουν αντί να τρομάξουν. Ο Billy Crystal και ο John Goodman θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Mike και Sully. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2020 στο Disney+.

Επιπλέον ανακοινώθηκαν τo "Bluey" της BBC Studios, που προηγουμένως έπαιζε στο ABC και τώρα θα συνεχίσει στα Disney Junior και Disney+, το σούπερ ηρωικό "Ghost Force" , δύο σειρές φαντασίας - το "Amphibia" από τον δημιουργό του "Gravity Falls",Matt Braly, και το "The Owl House' -, το "T.O.T.S.", το "101 Dalmatian Street" και το "Mira, Royal Detective".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗ Disney κατακτά και το HuluX-Men, Alien, Star Wars κι άλλα σχέδια που αποκάλυψε η Disney στο CinemaConΟλοκληρώθηκε η εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα