Η ταινία της εβδομάδας μας έρχεται από τη Γαλλία

Καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα με επτά νέες ταινίες να κυκλοφορούν στις αίθουσες, τρεις εκ των οποίων αποτελούν μία ασφαλή επιλογή για προβολή στην μεγάλη οθόνη. Παράλληλα διεξάγονται τόσο το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, όσο και το Ταινιόραμα 2019, που μας παρέχουν ένα επιπλέον κίνητρο για δροσερό Σινεμά στο θερμό καλοκαίρι που διανύουμε.

O Ρέιφ Φάινς περνά για τρίτη φορά πίσω από την κάμερα και μας χαρίζει μία αξιόλογη

βιογραφία του Ρώσου χορευτή, Ρούντολφ Νουρέγιεφ. Τον ενσαρκώνει ο Όλεγκ Ιβένκο, έχοντας στο πλευρό του, την γοητευτική Αντέλ Εξαρχόπουλος. Η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ, πραγματοποιεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την πρωτότυπη κομεντί «Booksmart», ενώ η ταινία της εβδομάδας μας έρχεται από τη Γαλλία και ακούει στο όνομα «Κολύμπα ή Αλλιώς Βυθίσου». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζιλ Λελούς, ενώ διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο ηθοποιών, από τον Ματιέ Αμαλρίκ, μέχρι τον Γκιγιόμ Κανέ.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα διαθέτει και blockbuster, καθώς ο Κρις Χέμσγουορθ και ο Λίαμ Νίσον, είναι «Οι Άντρες με τα Μαύρα» του Φ. Γκάρι Γκρέι. Ενώ για όσους αναζητούν τις επανεκδόσεις, μην χάσετε αυτή την εβδομάδα, ίσως την καλύτερη μεταφορά βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι στην μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για το αριστούργημα «Μάρτυρας Κατηγορίας» του Μπίλι Γουάιλντερ, με πρωταγωνιστές τους θρυλικούς Τάιρον Πάουερ, Μαρλέν Ντίτριχ και Τσαρλς Λότον. Αναλυτικά:

«Νουρέγιεφ: Το Λευκό Κοράκι» (The White Crow - 2018) του Ρέιφ Φάινς (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία)


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα