Καμπανιακός – Καβάλα 3-1: Επιστροφή στις νίκες (highlights)

Μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ Β και ΠΑΣ Γιάννινα, ο Καμπανιακός υποδέχτηκε την Καβάλα για την 6η αγωνιστική της Super League 2 και κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα , κερδίζοντας με 3-1.

Η ομάδα της Χαλάστρας μπήκε δυνατά στον αγώνα και ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Στο 29ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Πέττα, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την

περιοχή βρήκε δίχτυα για το 1-0. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή ψάχνοντας και δεύτερο γκολ, το οποίο και βρήκαν στο 64΄με τον Διαμαντόπουλο.

Η Καβάλα μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 86′, και η ομάδα του Καραμπετάκη παρέμεινε ψηλά για την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφερε να την πετύχει. Κόντρα στη ροή του ματς η Καβάλα δέχτηκε και το… κερασάκι στην τούρτα από τον Κωστόπουλο, που έγραψε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής (52′ λ.τ Κασαπίδης), Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Έππας (85′ Κολτσίδας), Ν. Καθάριος (70′ Κωτσόπουλος), Διαμαντόπουλος (70′ Μάνιος), Φροσύνης, Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (85′ Σαρβανίδης).

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46′ Μάντιτς), Διαλανόπουλος (75′ Κατσούρι), Δημητριάδης, Μέτσε (61′ Κασέμι), Γαβριηλίδης, Πάσαγκιτς, Εμπούκα (75′ Καμαρά), Λέλεκας (61′ Γκέκας), Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα