Καθηγητής: Επιλογές από την Βραζιλία

Με αγώνες από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας ασχολήθηκε σήμερα ο Καθηγητής, αφού δεν υπήρχαν άλλες διαθέσιμες επιλογές στο πρόγραμμα του κουπονιού.

Αρχικά σκέφτηκε να δώσει ρεπό στο προσωπικό της βάρδιας και να κλείσει το μέγαρο της οδού Αχαρνών, ωστόσο, σκέφτηκε σαν σωστός επαγγελματίας και αποφάσισε να εργασθεί κανονικά, καθώς γνωρίζει ότι υπάρχει κόσμος που ασχολείται με το στοίχημα καθημερινά, ανεξάρτητα, αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει καλούς αγώνες, ή όχι.

Έτσι λοιπόν συμμετείχε σε σύσκεψη με τους εκλεκτούς του συνεργάτες, ενώ είχε και επικοινωνία

με ανταποκριτές από το Ρίο, το Σαν Πάολο, τα Λιόσια και το Μαρούσι, με τους οποίους συζήτησε για τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα του καφέ.

Αργότερα ξαναδιάβασε το πρόγραμμα και μελέτησε κάποιες λεπτομέρειες, γιατί τα βραζιλιάνικα ματς κρύβουν παγίδες και οι εκπλήξεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

Λίγο πριν από τις 12.00 κάλεσε στο γραφείο του τη γραμματέα Βούλα Καρπούζη-Σκερδεμπέ και της παρέδωσε τις λίστα με τις τελικές επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν δυο παρολί (2αδες).Οι προβλέψεις του Αξεπέραστου, στάλθηκαν αμέσως στα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία με φαξ και στην συνέχεια, ο ίδιος αναχώρησε για την εξοχική του κατοικία στο Ζούμπερι, προκειμένου να ξεκουραστεί.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ : 1

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ : OVER 2,5

ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ : X2

ΣΑΝΤΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ : Χ 

Keywords
Τυχαία Θέματα