Κρέσπο: "Χαρούμενος για το γκολ, όχι όμως το αποτέλεσμα" (vid)

Κρέσπο: "Χαρούμενος για το γκολ, όχι όμως το αποτέλεσμα" (vid)ckaouΚυρ, 01/24/2021 - 22:27

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την βελτίωση του ΠΑΟΚ και τις εγκάρδιες συνομιλίες που είχε με Χιμένεθ και Σάχοφ. 

Για το πως αισθάνεται μετά τον χτύπημα που είχε: 
"Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι πολύ καλά, ήταν μια κλωτσιά που δέχτηκα, τώρα πονάω,

θα δούμε αύριο πως θα είμαι". 

Για το παιχνίδι:
"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, το περιμέναμε έτσι αφού και το στυλ της ΑΕΚ είναι παρόμοιο. Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θα το θέλαμε, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, πετύχαμε τα γκολ. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι από το οποίο πήραμε ένα βαθμό".

Για τα αβίαστα λάθη:
"Σε κάθε παιχνίδι γίνονται λάθη, νομίζω ότι εμείς τα πληρώνουμε ακριβά. Στο πρώτο γκολ έγινε λάθος, αλλά ο αντίπαλος έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια. Στο δεύτερο κάναμε λάθος, αλλά νωρίτερα έχει γίνει φάουλ. Όπως είπα και πριν εμείς πληρώνουμε περισσότερο τα λάθη μας και είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε". 

Για το αν ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται:
"Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα ματς της νέας χρονιάς δεν ξεκινήσαμε καλά, από εκεί και πέρα βελτιωθήκαμε, ήμασταν πιο σοβαροί. Έτσι έγινε και σήμερα, κάναμε κάποια καλά πράγματα, άλλα στα οποία δεν πήγαμε καλά και σε αυτά πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε". 

Γαι το τι είπε με τον Χιμένεθ στο τέλος του ματς: 
"Μου έκανε πλάκα γιατί είχε πει στους παίκτες του να με προσέχουν στις στημένες φάσεις και ειδικά στα κόρνερ, έτσι ήταν νευριασμένος γιατί σκόραρα. Από εκεί και πέρα μιλήσαμε για τις οικογένειες μας, έχουμε περάσει πολλά χρόνια μαζί στην Σεβίλλη". 

Για το αν θα πανηγύριζε περισσότερο το γκολ που πέτυχε μετά από καιρό αν είχε κόσμο στις κερκίδες:
"Η αλήθεια είναι ότι μετά τον τραυματισμό μου επέστρεψα μετά από 7 μήνες οπότε χρειαζόμουν χρόνο να προσαρμοστώ. Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά όχι για το αποτέλεσμα. Σε τέτοια παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνουν συχνά περίεργα πράγματα. Σε ό,τι αφορά στον κόσμο, ελπίζω ότι θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας". 

Για το τι είπε στο τέλος με τον Σάχοφ: 
"Δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο, για το πως περνάει στην Αθηνα. Αυτή τη στιγμή είναι σε αντίπαλη ομάδα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αλλά η εκτίμηση και ο σεβασμός παραμένει". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Κρέσπο: "Χαρούμενος για το γκολ, όχι όμως το αποτέλεσμα" Submitted by npilios on Κυρ, 01/24/2021 - 22:54 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/CRESPO_240121.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την βελτίωση του ΠΑΟΚ και τις εγκάρδιες συνομιλίες που είχε με Χιμένεθ και Σάχοφ.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την βελτίωση του ΠΑΟΚ και τις εγκάρδιες συνομιλίες που είχε με Χιμένεθ και Σάχοφ. 

Article publish on Κυρ, 01/24/2021 - 22:27 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα