Λίβερπουλ: Επιφυλακτικός για τις μεταγραφές ο Κλοπ

Λίβερπουλ: Επιφυλακτικός για τις μεταγραφές ο ΚλοπtnalΔευ, 01/04/2021 - 08:24

Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε να εννοηθεί πως η Λίβερπουλ μπορεί να μην κάνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο, αν δε βρεθεί κάτι ενδιαφέρον. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως δε θα είναι εύκολο για την ομάδα του να αποκτήσει κάποιον κεντρικό αμυντικό, που θα μπορέσει να καλύψει τα κενά που άφησαν οι τραυματισμοί των Φαν Ντάικ, Ματίπ και Γκόμεζ και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν, με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. 

Χαρακτηριστικά,

ο Κλοπ δήλωσε: “Έχουμε λύσεις στο ρόστερ, αλλά έχουμε και θέμα με τους τραυματισμούς. Στη συγκεκριμένη θέση, στο μεγαλύτερο διάστημα όταν ξεκινάει αυτό, δε σταματάει. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάτι στη μεταγραφική περίοδο. Είναι μια πολύ δύσκολη μεταγραφική περίοδος. Δε δίνουν όλες οι ομάδες πολλά χρήματα. Απλά να γίνει κάποια κίνηση, μόνο για να γίνει, δε θα έχει σημασία”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε να εννοηθεί πως η Λίβερπουλ μπορεί να μην κάνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο, αν δε βρεθεί κάτι ενδιαφέρον. Article publish on Δευ, 01/04/2021 - 08:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα