Λορέντσο Ινσίνιε: Μύθος ή πραγματικότητα η αστρονομική προσφορά που του έγινε;

Πολλές πηγές στην Ιταλία, τον Καναδά και την Αμερική υποστηρίζουν ότι ο Ινσίνιε είναι έτοιμος να δεχτεί μία εξωπραγματική πρόταση από το Toronto FC, ομάδα του MLS, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο αξίας 11,5 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, συν άλλα 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορα μπόνους!
Αν ολοκληρωνόταν αυτή η μεταγραφή, ο αρχηγός της Νάπολι θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος Ιταλό παίκτη στον κόσμο και θα ακολουθούσε τα βήματα του πρώην αγαπημένου Ιταλού παίκτη του Τορόντο, του Τζιοβίνκο.

L’agente che

portò Giovinco a Toronto: “15mln a Insigne? E’ un’illazione, è impossibile!” https://t.co/jNdPKDT3Bk

— TuttoNapoli.net (@tuttonapoli) December 29, 2021

Ωστόσο, ο ειδικός στις μεταγραφές του Sportitalia, Αλφρέντο Πεντουλά, παραμένει δύσπιστος ως προς τη συμφωνία και πιστεύει ότι ο Ινσίνιε προσπαθεί να χρησιμοποιήσει αυτό το ενδιαφέρον, για να δημιουργήσει μια πιο κατάλληλη κίνηση από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο ή ακόμα και μια καλύτερη προσφορά επέκτασης συμβολαίου από την αγαπημένη του ομάδα, τη Νάπολι. Το ίδιο πιστεύει και ο Αντρέα Ντ΄Αμίκο, ο μάνατζερ που διαπραγματεύτηκε την μετακίνηση του Τζιοβίνκο στο Τορόντο, το 2015.

«Η ιδέα των σχεδόν 15 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν είναι αδύνατη, κατά την άποψή μου, είναι μόνο μια φήμη, έστω και αν το MLS πρέπει να θεωρείται μια σοβαρή επιλογή για τον Ινσίνιε, γιατί πιστεύω ότι θα γίνει ένα όλο και πιο σημαντικό πρωτάθλημα.
Πρέπει να συνηθίσουμε σε μια μεταγραφική αγορά χωρίς σύνορα, γιατί αυτό που μετράει για έναν παίκτη τώρα είναι το συμβόλαιο του, η θέση του στο γήπεδο, οι επιλογές του τρόπου ζωής. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει στην Αμερική και τον Καναδά το 2026, άρα υπάρχει η απαιτούμενη υποδομή».

Keywords
Τυχαία Θέματα