Μαγδεμβούργο-Ανόβερο 0-3: Έκανε σεφτέ εκτός έδρας (highlights)

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντρέας Βόγκλζάμερ στο 13’, ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του. Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του 32χρονου Γερμανού τη φετινή σεζόν, ενώ έφτασε τα δέκα με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας. Ο Χάβαρντ Νίλσεν στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στη νίκη. Πρώτο γκολ για τον Νορβηγό επιθετικό τη φετινή σεζόν και

16ο με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν 72% κατοχή μπάλας και 20/2 τελικές έναντι 12/6 των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Το Ανόβερο πανηγύρισε την έκτη φετινή του νίκη, ενώ το Μαγδεμβούργο έμεινε χωρίς εντός έδρας νίκη, μετά από πέντε ματς. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν για τρίτη σερί σεζόν το διπλό στην «Ανβέτ Αρίνα» και πλέον έχει 10 γκολ υπέρ και μηδέν παθητικό στα ματς στο Μαγδεμβούργο. Συνολικά ήταν η τέταρτη νίκη των φιλοξενούμενων σε πέντε αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Με αυτό το τρίποντο το Ανόβερο έφτασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το Μαγδεμβούργο έμεινε στους 16 βαθμούς και στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα