Μαρσέιγ: Μανταντά “Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας”

O Στιβ Μανταντά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας των Μασσαλών ερωτηθείς για τον συνδυασμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων, εντός κι εκτός συνόρων, τοποθετήθηκε ως εξής: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Έχουμε αυτόν τον στόχο. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας χωρίς να ανησυχούμε για τον αγώνα πρωταθλήματος. Ο βασικός στόχος μας είναι η πρόκριση». Και συνέχισε επικεντρώνοντας στα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Τη διαχειρίζομαι με γαλήνιο και ήρεμο τρόπο. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Αυτό προσπαθώ να περάσω στους συμπαίκτες μου. Ο καθένας αποτελεί μια ξεχωριστή μονάδα, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να βρίσκομαι στο γήπεδο και να παίζω».

Για να καταλήξει: «Είναι ιστορικό ματς. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε στα ημιτελικά της Ευρώπης. Θα παίξουμε για τη σημαντικότητα του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ναι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φτάσουμε στον τελικό. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση. Θα κάνουμε το παν για να την κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα