Μάβερικς: Αισιόδοξος για την επιστροφή ο Πορζίνγκις

Μάβερικς: Αισιόδοξος για την επιστροφή ο ΠορζίνγκιςtnalΔευ, 11/23/2020 - 13:52

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις τόνισε πως αναμένεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ντάλας Μάβερικς, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Ο Λετονός παίκτης δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του, πως η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά και πως σύντομα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. 

Αρχικά, ο Πορζίνγκις δήλωσε: “Το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας μου το έκανα στη Λιεπάγια. Στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψω στις

ΗΠΑ. Ελπίζω να είμαι έτοιμος να μπω στις προπονήσεις στις αρχές του Ιανουαρίου. Αλλά, αυτό δεν είναι σίγουρο, θα πρέπει να δω πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία μου. Όμως, τώρα μπορώ να δουλέψω πιο δυνατά. Θέλω το συντομότερο δυνατό να βρω τη φόρμα μου”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Τώρα, το πλάνο είναι να επιστρέψω στο Ντάλας, να δουλέψω για έναν μήνα και να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Ο γυμναστής του Ντάλας πιστεύει ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στις αρχές Φεβρουαρίου. Όμως, φαίνεται πως η διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά και μπορεί να επιστρέψω νωρίτερα από την προθεσμία. Ο γιατρός που με χειρούργησε, εκτίμησε πως θα είμαι στο 100% σε τρεις μήνες”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Dallas Mavericks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Dallas Mavericks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις τόνισε πως αναμένεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ντάλας Μάβερικς, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Article publish on Δευ, 11/23/2020 - 13:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα