Ν. Φιλαδέλφεια: Γνώριμος των Αρχών ο οπαδός που αναζητείται – Το μαχαίρωμα πριν πέντε μήνες έξω από το Εφετείο

Γνώριμος των Αρχών φαίνεται ότι είναι ο οπαδός του Παναθηναϊκού, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που αναζητεί η ΕΛΑΣ είχε συλληφθεί πριν από πέντε μήνες για τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί έξω από το Εφετείο.

Το οπαδικό μαχαίρωμα

Ήταν 22 Μαρτίου 2023 όταν ένας

24χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού από τα βόρεια προάστια, δέχεται επίθεση από μια ομάδα 30 κουκουλοφόρων έξω από το Εφετείο. Τον χτυπούσαν με κράνη και κλωτσιές και ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στον δεξιό μηρό.

Μια διμοιρία που ήταν απ’ έξω, πέταξε χειροβομβίδες κρότου – λάμψης για να διαλύσει τους συγκεντρωμένους οι οποίοι διέφυγαν στα γύρω στενά. Στην οδό Λομβάρδου 121, σε απόσταση τεσσάρων τετραγώνων, πέταξαν το μαχαίρι σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Στο μεταξύ, μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην οδό Βατατζή αστυνομικοί της ΔΙΑΣ βρήκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα. Τότε, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ενας 19χρονος, ένας 27χρονος, ένας 25χρονος και έναν 36χρονος. Ανάμεσά τους ήταν και ο οπαδός του Παναθηναϊκού που φέρεται να εμπλέκεται στα επεισόδια της 7ης Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα της επίθεσης του Μαρτίου, ήταν στο Εφετείο για δίκη που αφορούσε οργανωμένους οπαδούς που εμπλέκονταν σε παλαιότερο επεισόδιο. Επίσης, 0 24χρονος ήταν ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν βουτήξει στη θάλασσα στο Πόρτο Γερμενό, στις 12 Μαΐου 2020, για να γλιτώσουν από οπαδούς του Παναθηναϊκού που τους είχαν εντοπίσει.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων σχετικά με τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα