Παναθηναϊκός: Ακόμη και ένας βαθμός είναι σημαντικός κόντρα στην Τσέλσι

Η φετινή Τσέλσι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Διαθέτει τρομερή ποιότητα σε όλες τις γραμμές και μπορεί να σκοράρει από εκεί που δεν το περιμένεις. Για να την κερδίσεις θα πρέπει να πραγματοποιήσεις σούπερ εμφάνιση και παράλληλα να έχεις την βοήθεια της τύχης.

Το καλό για την ελληνική ομάδα είναι ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της, κάτι που φάνηκε στον αγώνα της Κρήτης, απέναντι στον ΟΦΗ.

Ένα ακόμη στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο, είναι η εξαιρετική εικόνα του Παναθηναϊκού, όταν αντιμετωπίζει μεγάλους αντιπάλους. Η ομάδα του τριφυλλιού, παραδοσιακά μεταμορφώνεται στα δύσκολα ματς και αυτό οφείλεται στη “βαριά φανέλα”, αλλά και το DNA που διαθέτει.

Από εκεί και ύστερα σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος, που αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνία του ΟΑΚΑ. Με την βοήθεια της πράσινης εξέδρας, η ομάδα του Αλόνσο αναμένεται να πάρει δύναμη για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα αστέρια του λονδρέζικου συγκροτήματος.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί κάτι, φθάνει να παίξει έξυπνα, και να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Ντραγκόφσκι. Σε αυτούς τους σημαντικούς αγώνες η καλή άμυνα είναι το “Α και το Ω”. Αν κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη, καθώς η Τσέλσι έχει “θεματάκια” στην άμυνα της.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να χάσει αυτό το ματς, γιατί κακά τα ψέματα, ακόμα και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει στην συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ακόμη, Τσέλσι,panathinaikos, akomi, tselsi