Παναθηναϊκός Β’ – Απόλλων Λάρισας 5-2: Εξαιρετική πρεμιέρα για το “τριφύλλι” (vids)

Ο Παναθηναϊκός Β’ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Super League 2, επικρατώντας 5-2 του Απόλλωνα Λάρισας στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής. Οι “πράσινοι” μετά από ωραίο συνδυασμό άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτίνη στο 21′ που με δυνατό σουτ από αριστερά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Στο 26′ ο Αθανασακόπουλος έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 47′ με τον Ζαχαράκη. Ο Παναθηναϊκός

ήταν ανώτερος και στο 66′ με αυτογκόλ του Αυλωνίτη έκανε το 3-1. Ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Χατζή στο 67′ και ο Ηλιάδης στο 71′ πέτυχε το 4-1 για το “τριφύλλι”.

Ο Καλούσης στο 73′ μείωσε σε 4-2 και ο Ανδρικόπουλος για τους «πράσινους» διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στις καθυστερήσεις.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Ανδρικόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης, Ηλιάδης (78’ Σερπέζης), Βουτσάς, Κρυπαράκος (57’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Ταβάρες (77’ Αντωνίου), Αλμπάνης (46’ Tερεζίου).

Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Αυλωνίτης (89’ Ποτούσογλου), Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46’ Καλούσης), Ντ’ Αγκοστίνο (46’ Ζαχαράκης), Σταμάτης (76’ Μπαλογιάννης), Λίταινας, Σιατραβάνης, Λόπες (77’ Ντιουλγκέροφ), Χατζής, Κλιγγόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα