Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 73-62: Νίκη στη βραδιά μνήμης για τον Μάκη Δενδρινό

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ Γλυφάδας “Μ.Λιούγκας” με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ να είναι κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος στο πρώτο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου με δύο σερί τρίποντα (από Σαλούστρο και Κάναντι) και με υπέρ του σκορ 11-4 σε εκείνο το διάστημα πήρε προβάδισμα με διψήφια διαφορά και επί της ουσίας ώθηση για τη νίκη.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο Πανιώνιος

τίμησε τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού. Όπως είχε αναφέρει ο Πανιώνιος σε ανακοίνωσή του… “Το νούμερο «4» στην «κυανέρυθρη» φανέλα το τίμησε ο Μάκης Δενδρινός ακολούθως το «παρέδωσε» στον Φάνη Χριστοδούλου και πλέον αυτός ο αριθμός ανήκει στην αιωνιότητα, στην Ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και δε θα φορεθεί ποτέ από κανέναν”.

Δυνατό παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ άρχισε καλύτερα το παιχνίδι και με σκοράρισμα από Απσον και Παπιδάκη προηγήθηκε με 7-0. Ο Πανιώνιος άργησε να σκοράρει και πέτυχε το πρώτο του καλάθι (τρίποντο με τον Γκίκα) λίγο πριν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το προβάδισμα, είχε το 7-13 στα 3’30’’ πριν το τέλος της περιόδου. Ο Πανιώνιος έκανε ένα σερί 6-0 και ισοφάρισε με τον Μπράουν στο 1’46’’ πριν το τέλος της περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα, 20-15 με καλάθι του Μπάρτλεϊ.

Μικρές διαφορές

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 14’ όταν και ο Μιλεντίγεβιτς ισοφάρισε με τρίποντο για το 24-24 και ο Πανιώνιος μετά, με Μπράουν πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 26-24 στο 15’. Ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι το προβάδισμα και με σκοράρισμα από Απσον και Μπάρτλεϊ πήγε στο 27-30, στα 2’26’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ο Πανιώνιος με σκορ 7-1 και με καλάθι του Σαλούστρου στο τέλος, έκλεισε το ημίχρονο υπέρ του, με 34-31.

Η τρίτη περίοδος άρχισε με τρίποντο του Μπάρτλεϊ που ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 34-34. Ακολούθησε ένα σερί 7-0 για τον Πανιώνιο που με σκοράρισμα από Ντέιβις και Νόκο έκανε το 41-34 στο 22’ και το +7 ήταν η μεγαλύτερη διαφορά που είχε πάρει μέχρι τότε. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε και με τρίποντο του Κρούζερ ισοφάρισε στο 25’ σε 43-43 για να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα ο Πανιώνιος με 54-50.

Ο Πανιώνιος στο +11

Η τέταρτη περίοδος βρήκε τον Πανιώνιο να μπαίνει πιο δυνατά. Με τα τρίποντα από Σαλούστρο και Κάναντι πήγε στο 60-50, με τη διαφορά να πηγαίνει και στο +11 και στο 63-52 με τον Σμιθ και στο 65-54 με τον Μπράουν στο 25’. Ο ΠΑΟΚ πλησίασε με τρίποντο του Χέντερσον, 67-61 στα 2’16’’ πριν το τέλος, ο Πανιώνιος διαχειρίστηκε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 73-62.

Keywords
Τυχαία Θέματα