ΠΑΟΚ: Αειθαλής Βιεϊρίνια στην Τούμπα!

Η σημαία θα παραμείνει στον ιστό της Τούμπας για άλλον ένα χρόνο! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, εκτός απροόπτου, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2023. Έτσι, θα παρατείνει την παρουσία του στον “Δικέφαλο”, καθώς το νυν συμβόλαιο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, που σημαίνει ότι θα φτάσει στο 37ο έτος της ηλικίας του φορώντας

τη φανέλα της μίας και μοναδικής ομάδας, που υπηρέτησε στην Ελλάδα.

Την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βιεϊρίνια κοινοποίησε στον Πορτογάλο αρχηγό της ομάδας ο συμπατριώτης του αθλητικός διευθυντής, Ζοσέ Μπότο, πριν το ταξίδι στη Γαλλία, για την πρώτη αναμέτρηση με την Μαρσέιγ (7/4) για τους “8” του Europa Conference League. Αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει είναι η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών για τις λεπτομέρειες της ανανέωσης της συνεργασίας. Κάτι που αναμένεται να γίνει εν ευθέτω χρόνω.

Ο Βιεϊρίνια έως τώρα μετράει 278 συμμετοχές στο ΠΑΟΚ και 49 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη), σε 8,5 σεζόν στην ομάδα. Είναι ο πρώτος σε συμμετοχές ξένος στον “Δικέφαλο” συνολικά και ο δεύτερος στο πρωτάθλημα, με 210 έναντι 233, που έχει ο Νέτο Γκουερίνο. Μένοντας άλλη μία σεζόν έχει τη δυνατότητα να μπει στην πρώτη δεκάδα των παικτών του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες συμμετοχές συνολικά, καθώς στις θέσεις 9 και 10 είναι οι Γιώργος Σκαρτάδος και Στέφανος Αθανασιάδης, που έχουν από 295 συμμετοχές έκαστος, με τον πρώτο να έχει περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα (265 έναντι 208). Φυσικά, ο Βιεϊρίνια θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Γκουερίνο και να γίνει ο πρώτος ξένος στον ΠΑΟΚ με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα