Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται αύριο η δίκη του – Γιατί μπορεί να μην πάει στο δικαστήριο

Συνεχίζεται αύριο η δίκη ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου για την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ερώτημα ωστόσο παραμένει αν ο γνωστός ηθοποιός θα παραστεί τελικά στη δικαστική αίθουσα.

Με δεδομένο ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα έλαβαν χώρα επιθέσεις με απειλητικό περιεχόμενο στην οικία του στα Ιωάννινα, είναι πάρα πολύ πιθανό να επιλέξει τελικά να μην παραστεί ο ίδιος στα δικαστήρια αύριο.

Πάντως, σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες, ανεξάρτητα από την ανασφάλεια και τον φόβο του μετά από αυτά που προηγήθηκαν έχει την πρόθεση

και τη θέληση να δηλώσει “παρών”, όπως άλλωστε και σε κάθε ημερομηνία που θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία το επόμενο διάστημα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής του κ. Κική Πακιρτζίδου και κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος θα συνεχίσουν την εξέταση μαρτύρων, ενώ αύριο αναμένεται να εξεταστεί η μάρτυρας ηθοποιός που προτάθηκε από την τρίτη καταγγέλλουσα, καθώς ήταν το πρόσωπο εκείνο που -όπως είχε υποστηρίξει η καταγγέλλουσα- είχε συναντήσει λίγη ώρα μετά την απόπειρα βιασμού της από τον γνωστό ηθοποιό.

Πέτρος Φιλιππίδης: Επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο εξοχικό του στα Γιάννενα

Συνθήματα κατά των βιαστών έγραψε ομάδα αντιεξουσιαστών έξω από το εξοχικό σπίτι του πρόσφατα αποφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Πέτρου Φιλιππίδη στους Κουκλιούς Ιωαννίνων, πριν από μερικές ημέρες.

Επιπλέον, η ομάδα πέταξε κόκκινη μπογιά στους τοίχους προτού αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, “στόχος μας ήταν να δείξουμε πως οι βιαστές δεν χωράνε ανάμεσά μας, ούτε στις πόλεις, ούτε στα χωριά, ούτε στις γειτονιές μας, ούτε και πουθενά”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες και η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ έχει καταβάλει και εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, ενώ πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα