Ραντόνια: "Όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνω θα είμαι πιο άνετος" (vid)

Ραντόνια: "Όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνω θα είμαι πιο άνετος" (vid) antoniamath11Πέμ, 02/04/2021 - 23:20

O Βένταντ Ραντόνια σχολίασε την ήττα της ΑΕΚ, από τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1), ο παίκτης των "κιτρινόμαυρων" τόνισε ότι θα είναι καλύτερος όσο παίρνει λεπτά συμμετοχής.  

Αναλυτικά:

"Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα είναι δυνατό και ότι θα υπάρχουν μάχες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή εικόνα, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε". 


Για το πρώτο παιχνίδι με

τον Απόλλωνα Σμύρνης και την ρεβάνς: "Ίσως να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με τη δική μας νοοτροπία. Έπρεπε να έχουμε στο μυαλό μας ότι το παιχνίδι ήταν 0-0". 

Για την άνετη εικόνα του: "Το πρώτο μου παιχνίδι  ήταν μετά από έξι μήνες. Όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνω θα έχω μεγαλύτερη άνεση". 

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ O Βένταντ Ραντόνια σχολίασε την ήττα της ΑΕΚ, από τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1), ο παίκτης των "κιτρινόμαυρων" τόνισε ότι θα είναι καλύτερος όσο παίρνει λεπτά συμμετοχής. Article publish on Πέμ, 02/04/2021 - 23:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα