Ρόμα: Γκρίνια από τον Μουρίνιο για τη διαιτησία

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο, όπως οι Γιουβέντους και Ίντερ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο γκολ του Ζανιόλο με την Τζένοα, το οποίο δε μέτρησε.

Ο Μουρίνιο δήλωσε αρχικά: “Αν θεωρείτε πως είναι φάουλ αυτό που έγινε με τον Εϊμπραχαμς, τότε το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με αυτό που ήξερα εγώ. Μίλησα στον διαιτητή και του είπα πως έκανε λάθος. Αν ο Ζανιόλο έπαιξε στην Ίντερ, τη Γιουβέντους ή τη Μίλαν, θα ήταν το ίδιο σφύριγμα; Δεν έχει κερδίσει

ένα πέναλτι όλη τη σεζόν, συνέχεια του κάνουν φάουλ, αντιδράει και αμέσως δέχεται κάρτα”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Έχει 7-8 κίτρινες και 2 κόκκινες. Ένας οργανωτής όπως ο Ζανιόλο. Σήμερα ο Ζανιόλο αποβλήθηκε γιατί είπε στον κ. Αμπίσο «Τι είναι αυτό στο… διάολο που σφύριξες». Το είπε τρεις φορές συνεχόμενες αλλά δεν ήταν προσβολή. Αν είμαι διαιτητής και κάποιος πανηγυρίζει στο 90ο λεπτό και δει το γκολ του να ακυρώνεται, είναι λογικό να αντιδράσει, μπορείς να τον δώσεις κίτρινη κάρτα και τέλος. Νομίζετε πως θα έδινε κόκκινη κάρτα στον Λαουτάρο Μαρτίνες στο Σαν Σίρο ή στον Κιελίνι στο γήπεδο της Γιουβέντους; Ή στον Ζλάταν στο Σαν Σίρο; Προφανώς, μας θεωρούν μικρή ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα