Τορίνο: «Θα δούμε αν ο Μπελότι έχει κίνητρο να μείνει..!»

Τορίνο: «Θα δούμε αν ο Μπελότι έχει κίνητρο να μείνει..!»mkatsafaΠαρ, 02/05/2021 - 00:52

Ο Πρόεδρος της Τορίνο Ουρμπάνο Κάιρο, επιβεβαίωσε ότι έκανε μια πολύ συμφέρουσα πρόταση στον Μπελότι για να παρατείνει το συμβόλαιο του με τη «γκρανάτα». Ο 27χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022, αλλά η αποτυχία να επέλθει νέα συμφωνία, θα μπορούσε να σημάνει την πώληση του το καλοκαίρι.

«Ο Μπελότι είναι μαζί μας από το 2015, έχουμε ήδη παρατείνει το συμβόλαιο του μία φορά και η πρόθεσή μας είναι να το κάνουμε ξανά, με μια πολύ συμφέρουσα πρόταση», δήλωσε ο Κάιρο στο Sky Sport Italia. «Είναι σαφές ότι ο παίκτης πρέπει να είναι πεπεισμένος και ελπίζω να είναι. Από τότε που έφτασε, έχουμε έρθει ένατοι σε δύο σεζόν, μία φορά 12οι και στις δύο τελευταίες σεζόν -συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας- δεν πήγαμε καλά. Ωστόσο, φτιάχνουμε πάντα καλές ομάδες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο και θα δούμε αν έχει κίνητρο να παραμείνει».
 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Torino - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Torino ΙΤΑΛΙΑ Article publish on Παρ, 02/05/2021 - 00:52 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα