Εμμανουηλίδης: "Ακούω ψέμματα, ενώ ξέρω την αλήθεια! Απολαυστικό!" (pic)

Εμμανουηλίδης: "Ακούω ψέμματα, ενώ ξέρω την αλήθεια! Απολαυστικό!" (pic)alambosΠέμ, 02/04/2021 - 23:38

Εδώ και μερικές μέρες ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι παίκτης της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία δόθηκε ως δανεικός για τον Παναθηναϊκό για τους επόμενους έξι μήνες. Μάλιστα η νέα του ομάδα έχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ. 

Κι ενώ όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αργά το βράδυ της Πέμπτης ένα αινιγματικό story

στο instagram τράβηξε τα βλέμματα. "Το νέο μου χόμπι είναι να ακούω ψέματα ενώ ξέρω την αλήθεια. Να σου τύχει, απολαυστικότατο", έγραψε προς κάθε πιθανό αποδέκτη.


Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, αναφορά στο όνομά του είχε γίνει από τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος σε δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Νίκο Τζουάννη είχε πει για τον Εμμανουηλίδη: "Ζήτησε σχεδόν κλαίγοντας να φυγει..."

Δείτε εδώ: 

https://novasports-forthnet.secure.footprint.net/BOLONI_PAO_040221_GIA_EMANOUHLIDH.mp4188048304/02/2021 18:30Η δήλωση του Μπόλονι για τον Εμμανουηλίδη//-->

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Με ένα αινιγματικό post το οποίο κάνει λόγο για ψέμματα που άκουσε και δεν ισχύουν, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θέλησε να δώσει μια απάντηση με νόημα. Article publish on Πέμ, 02/04/2021 - 23:38 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα