Ζήσης για το «Spanoulis out»: «Περήφανος που έπαιξα μαζί σου, μαζί και στη συνέχεια της ζωής μας»

Ήταν οι «διόσκουροι» του ελληνικού μπάσκετ, τα τελευταία 20 χρόνια και ας μην συνυπήρξαν συμπαίκτες στην ίδια ομάδα. Από την Εθνική Παίδων μέχρι την Εθνική Ανδρών, όμως, ο Νίκος Ζήσης και ο Βασίλης Σπανούλης, προχώρησαν μαζί. Αδελφική φιλία τους ενώνει, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ζήσης στο μήνυμα αποχαιρετισμού του στον κουμπάρο του, Βασίλη Σπανούλη και επανέλαβε και την δική του απόφαση αποχώρησης από το μπάσκετ, με την φράση «μαζί και στην συνέχεια της ζωής μας».

«Συγχαρητήρια αδερφέ μου για μια μυθική καριέρα που όμοια της λίγοι μπορούν να πούνε

ότι πραγματοποίησαν στην Ευρώπη. Αλλά ξέχωρα από τους αναρίθμητους τίτλους που κατέκτησες , τα αμέτρητα ρεκόρ που πραγματοποίησες, τα δεκάδες σου buzzer beater, αυτό που ξεχωρίζει είναι ο χαρακτήρας σου, τι ηγέτης ήσουν, η ανταγωνιστικότητα σου, η πνευματική σου δύναμη μέσα στο παρκέ και αλλά πολλά…απλησίαστα για τον οποιονδήποτε .
Όπως ήμασταν σε όλα μαζί, νίκες, ήττες, χαρές, λύπες, προβληματισμούς, άγχη, έτσι θα είμαστε και στη συνέχεια της ζωής μας!
Περήφανος που έπαιξα δίπλα σου από μικρά παιδιά μέχρι οικογενειάρχες στην εθνική ομάδα και μέσω αυτής δημιουργήσαμε μια αδερφική φιλία».

Το μήνυμα του Νίκου Ζήση: https://www.instagram.com/p/CQlq_1rMTvn/?utm_source=ig_embed

Keywords
Τυχαία Θέματα