Survivor 25/10: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER στη Live μετάδοση για το αγώνισμα ασυλίας

Survivor 25/10: Στο φινάλε της φτάνει η 6η εβδομάδα του Survivor, εκεί όπου οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την ασυλία. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Κίτρινη ή Πράσινη; 

Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι ιδιαίτερα σκληρό και οι εντάσεις δεν έχουν σταματημό. Παρεξηγήσεις υπήρξαν στους Κίτρινους, με τον Νίνο να τα βάζει με τη Γεωργία.

Παράλληλα, θα υπάρξουν και αρκετές «μπηχτές» αλλά και νέες κόντρες ανάμεσα στους παίκτες. Οι δύο ομάδες ήδη αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία. Από τους Αετούς, ο Βλαδίμηρος είναι αυτός

που κατέκτησε το… τοτέμ, ενώ από την άλλη ο Νίνο ήταν αυτός που σε περίπτωση που χάσει η ομάδα του, τότε ούτε θα μπορεί να ψηφιστεί, αλλά θα μπορεί να βγάλει και έναν συμπαίκτη του στον… τάκο.

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα το απόλυτο στα Survivor Spoiler, ωστόσο αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για να κερδίσει την ασυλία.

Survivor 25/10: Το Live το τιμημένο

Η πιο ανατρεπτική Live μετάδοση επιστρέφει ανανεωμένη με σχολιασμό, βιντεάκια από τους στίβους μάχης και φυσικά απολαυστικά σχόλια από Twitter.

Eσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ, να χαλαρώσετε, να πάρετε μαζί σας όλα τα… συμπαρομαρτούντα (πίτσες, πατατάκια, ποπ κορν, σοκολάτες, μπύρες) και να παρακολουθήσετε από κοινού το Survivor από την τηλεόραση και το smartphone σας. Φυσικά, συντονιστείτε και για περισσότερα survivor spoiler.

Το ξέρετε εξάλλου ότι είμαστε η καλύτερη παρέα! Υπομονή μέχρι ο Γιωργάρας ο Λιανός να δώσει το εναρκτήριο σφύριγμα και να απολαύσουμε τα runs.

Αρχίζει το ματσάκι

Στεφανία (Κίτρινοι) VS Ελένη (Πράσινοι) 

1-0 οι Κίτρινοι ξεκινούν δυναμικά και ανοίγουν το σκορ

Νίνο (Κίτρινοι) VS Άγγελος (Πράσινοι) 

2-0 μονομαχία μεταξύ… αρχηγών, ο Νίνο όμως αρνείται να χάσει και οδηγεί την ομάδα του

Μαρία (Κίτρινοι) VS Βίκυ (Πράσινοι) 

2-1 πρώτος πόντος και για τους Πράσινους, το άφησε η Μαρία που έλεγε πως δεν μπορεί

Κέλι (Κίτρινοι) VS Ρηγάκης (Πράσινοι) 

3-1 ένα βήμα μακριά από την ασυλία οι Κίτρινοι, άλλωστε οι Αετοί θέλουν να διώξουν την Εκατερίνα όπως είπε η Βίκυ

Γεωργία (Κίτρινοι) VS Ελένη (Πράσινοι) 

4-1 ΤΕΛΟΣ! Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε και η ασυλία πηγαίνει… χαλαρά στους Κίτρινους! Φήμες λένε ότι οι Πράσινοι ήταν αποφασισμένοι από την αρχή πάντως να το αφήσουν

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα