Διαιτησία: Ο… Έλληνας Λουτσέσκου, Άκης Μάντζιος!

Το «βιολί» του ο Μάντζιος! Είχε πάλι κάτι να πει για τη διαιτησία. Εκτείθεται ο… Έλληνας Λουτσέσκου που έχει πλήρη άγνοια κανονισμών.

Καημό το έχουμε να περάσει αγωνιστική και να μην κάνει τα… γραφικά του ο Άκης Μάντζιος για τη διαιτησία. Με τον… καημό μείναμε και στο ΆρηςAthens Kallithea. Eξαιρετική χρονιά διάγει ο προπονητής του Άρη, φοβερή δουλειά, έχοντας πρώτη την ομάδα του στην βαθμολογία, αλλά με τη διαιτησία

δεν συναντήθηκε ποτέ. Από το… στενά εκείνος, από τους κεντρικούς ο κανονισμός!

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης κλήθηκε στο VAR για ένα χέρι του Χουάνκαρ πριν το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Άρη στο ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου. Την ώρα που πήγε στο μόνιτορ ο Κρητικός ρέφερι ο Μάντζιος έκανε την… παράσταση του. «Για το πέναλτι σε φώναξε ο Παπαπέτρου. Για την κόκκινη δεν σε φώναξε ο Παπαπέτρου».

Και στο τέλος του αγώνα πάλι το… βιολί του. «Για μένα είναι κόκκινη κάρτα στον Πασαλίδη», έλεγε στον Τσαγκαράκη, ο οποίος του απαντησε. «Για μένα δεν είναι κόκκινη, τι να κάνουμε τώρα».

Και προφανώς έχει δίκιο ο ρέφερι, αφού στην προκειμένη περίπτωση δεν τηρούνταν όλα τα κριτήρια του DOGSO. Να σημειωθεί οτι είναι και ο μοναδικός κανονισμός που απαιτεί όλα τα κριτήρια για να θεωρηθεί μια περίπτωση ως ανακοπή προφανούς ευκαιρίας για γκολ. Ο Ντιαντί είναι στη… γραμμή του πλαγίου άουτ, όταν τον ανέτρεψε ο Πασαλίδης με την μπάλα να έχει κατεύθυνση παράλληλα με τη γραμμή, ενώ στον άξονα και σχεδόν στην ίδια ευθεία βρίσκεται παίκτης του Άρη.

Ο Λανουά στο μίτινγκ με τους διαιτητές σχολίασε τη συγκεκριμένη φάση και ανέφερε οτι αν ο Τσαγκαράκης έβγαζε κόκκινη δεν θα ήταν αποδεκτή και ο Παπαπέτρου θα έπρεπε να τον φωνάξει για να την αλλάξει σε… κίτρινη!

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα