Είναι η Μαρία Ιωαννίδου 60 και κάτι όπως δηλώνει; Και πώς παντρεύτηκε το 1960;

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι μια καλλιτέχνιδα την οποία αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Σε δηλώσεις που έκανε αγαπημένη ηθοποιός και εδώ και πολλά χρόνια δασκάλα χορού, τοποθετήθηκε για το θέμα της ηλικίας της.

Σύμφωνα με την ίδια είναι 60κάτι και όχι 81 όπως αναφέρεται, μεταξύ των οποίων και στην wikipedia., όπου ως ημερομηνία γέννησης αναφέρεται το Απριλίου 1943.

«Γράφουν ότι είμαι 81 γιατί με μισούν! Ξέρω εγώ; Τι να πω; Είναι άσχετοι. Είχα κάποιον, μέσα από τον χώρο, με τον οποίο

είχα αρπαχτεί. Πολύ τον υποψιάζομαι πως είναι αυτός που το έκανε. Το είπα στη δικηγόρο μου, μου είπε θα στο βγάλω. Δεν ξέρω. Δεν βγήκε. Δεν είμαι 81 ετών, τρελαθήκατε; Για να είμαι ακριβής, είμαι 60 κάτι -το κάτι δεν θα το πω ποτέ. Όταν πουρέψω, μπορεί. Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Δεν φαίνομαι!», είχε δηλώσει σε εκπομπή η Μαρία Ιωαννίδου.

Σύμφωνα με την την μιλτογραφία της πάντως συμμετείχε στην πρώτη της ταινία που ήταν το «Μικροί και μεγάλοι εν δράσει» το 1963, ενώ νυμφεύθηκε τον πρώτος της σύζυγο που ήταν ο Βαγγέλης Σειληνός το 1960. Βάσει αυτών των ημερομηνιών ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του πάνω στο θέμα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα