Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ξέχασε τη μάσκα της

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πανικοβλήθηκε εν συντομία όταν συνειδητοποίησε ότι δεν φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνόδου στο Βερολίνο. Οι Netizens αντιδρούν στο βίντεο.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πανικοβλήθηκε εν συντομία όταν συνειδητοποίησε ότι δεν φορούσε μάσκα κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνόδου στο Βερολίνο. Οι Netizens αντιδρούν στο βίντεο

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πανικοβλήθηκε, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν φορούσε

μάσκα κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνόδου στο Βερολίνο. Στο βίντεο, φαίνεται ανήσυχη όταν δεν είχε μάσκα και αμέσως έσπευσε πίσω για να πάρει μια πριν επιστρέψει στο βάθρο. 

Οι Netizens είχαν μικτές αντιδράσεις μετά την παρακολούθηση του βίντεο. Ενώ ορισμένοι την επαίνεσαν για το ότι ήταν «υπεύθυνος ηγέτης», μερικοί σχολίασαν πώς ήταν λάθος να πάρει μια μάσκα από κάποιον που ήδη είχε καθαρίσει ένα τραπέζι, ενώ άλλοι θα μπορούσαν να σχετίζονται πλήρως με την αντίδρασή της.

Ένας χρήστης έγραψε, “Με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη! Είναι ένα τέλειο παράδειγμα! Η μάσκα δεν είναι διαπραγματεύσιμη, ακόμα κι αν κάποιος είναι επικεφαλής της χώρας!” Ο άλλος έγραψε, “η καθαριστική είχε ήδη αγγίξει τη μάσκα και φορούσε την ίδια μάσκα.”

Δείτε το βίντο https://twitter.com/i/status/1362330755419017218

Ακόμα:

Δημήτρης Λιγνάδης – Μαρτυρίες γειτόνων: «Ανήλικα έμπαιναν στην πολυκατοικία, καθόταν στην πλατεία με 16χρονα»Λιγνάδης: Μαρτυρίες «φωτιά» από γείτονές του – «Βλέπαμε ανήλικα να μπαίνουν στην πολυκατοικία»

ΠΗΓΗ: https://www.republicworld.com/

Το άρθρο Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ξέχασε τη μάσκα της εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα