Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Αυτοι σωζουν τον Ισίδωρο απο τους απαγωγείς

Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Στη συνέχεια της σειράς «Η γη της ελιάς», Mega Channel, Μάνος και Αθηνά θα μάθουν οτι ο Ισίδωρος δεν πήγε στην Αμερική και λίγο αργότερα θα δεχθούν τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος του ζητά λύτρα, καθώς τον έχει απαγάγει.

Έτσι θα δούμε άπαντες να προσπαθούν να μαζέψουν τα απαιτούμενα λύτρα προκειμένου να τον ελευθερώσουν. Από εκεί και πέρα Μάνος και Αθηά ζητούν από τους συνεργάτες τους στις

ΗΠΑ να ψάξουν για τον Ισίδωρο, ενώ μαζί με την Μαρίνα που φτάνει στην Αθήνα, αποφασίζουν να μην γνωστοποιήσουν σε κανέναν το θέμα της εξαφάνισης του ανδρός.

Κάποια στιγμή ο Μάνος θα σοκαριστεί όταν μάθει πως ο Ισίδωρος δεν ταξίδεψε ποτέ για την Αμερική. Εν συνεχεία ο Μάνος θα ενημερώσει τον Κουράκο για την απαγωγή του Ισίδωρου ώστε να κάνει ότι πρέπει χωρίς όμως να το καταλάβουν οι απαγωγείς.

Στο μεταξύ η Αθήνα θα μάθει τον λόγω που ο Ισίδωρος ταξίδεψε στην Αμερική και θα τη δούμε προβληματισμένη. Παράλληλα η Αμαλία θα συμπληρώσει το ποσό που έλειπε προκειμένου να συμπληρωθούν τα λύτρα.

Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Δείτε το τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα