Κώστας Τσιμίκας: Απίστευτη κλοπή!

Είναι σε τρομερή κατάσταση ο Κώστας Τσιμίκας. Δεν ξανάγινε αυτό που του συνέβη, να είναι βασικός σε δύο παιχνίδια του Champions League τόσο νωρίς με τη Λίβερπουλ ενώ υπάρχει ο Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε πάρει 90λεπτο με τη Μίλαν στην πρεμιέρα της League Phase. Αυτή τη φορά ο Άρνε Σλοτ τον έβγαλε στο 75′. Του έδωσε κάποιες ανάσες και έβαλε τον Ρόμπερτσον. Είχε κάνει πολλά ανεβάσματα ο Σερραίος.

Με

τέτοια εμφάνιση κανονικά θα έπρεπε να έχει και μία ασίστ. Την άγγιξε. Στο 0-1 έχει συμμετοχή στη φάση. Αυτός κάνει την πολύ ωραία μπαλιά για τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος παίρνει την κεφαλιά και λίγο πριν τη γραμμή ο Νούνιες σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Εάν την άφηνε, δηλαδή, ο Κώστας Τσιμίκας θα είχε μία ασίστ λογικά. Και λέμε λογικά γιατί η τροχιά είχε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα κατέληγε εκεί.

Στη συνέχεια είχε και άλλες ωραίες μπαλιές ο «Τσίμι», αλλά όλο κάτι γινόταν. Αποκορύφωμα μία εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του. Ο Φαν Ντάικ πήρε την κεφαλιά και πάνω που ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, ο Γκουλάτσι έκανε απίθανη επέμβαση. Του πήρε την μπουκιά από το στόμα!

Ακόμα και έτσι ο Κώστας Τσιμίκας βγήκε MVP της αναμέτρησης! Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αναφέρουν πως «είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις, είχε συμμετοχή στις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του και έβγαλε τη σέντρα στο γκολ. Ανέβαινε διαρκώς, δούλεψε σκληρά και είχε έξυπνες κινήσεις τακτικά».

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα