Ολυμπιακός: Αυτός ο παίκτης έχει ήδη φύγει

Ολυμπιακός και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δεν κόλλησαν ποτέ. Και το κακό είναι πως ο Ουκρανός επιθετικός δεν δείχνει να έχει διάθεση και να αλλάξει το status του στην ομάδα του Πειραιά. Θα αναζητηθεί λύση τον Ιανουάριο.

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Παίκτης που να

κάνει (όχι τη διαφορά), έστω κάτι, δεν υπάρχει στο ρόστερ από τους νέους που ήρθαν. Ο πλέον αδιάφορος όμως είναι ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Το πιο γρήγορο σπριντ ο Γιάρεμτσουκ το έκανε όταν έπρεπε να κάνει χώρο για να μπει ο Ελ Κααμπί στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν και η καλύτερη του κίνηση για τον Ολυμπιακό. Η γρήγορη έξοδός του από το γήπεδο.

Ο Ουκρανός επιθετικός είναι ξένο σώμα και αυτή την κατάσταση την έχει προκαλέσει ο ίδιος και μόνο. Δεν θέλει να μπει στα αγωνιστικά καλούπια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ούτε πρεσάρει, ούτε δουλεύει για την ομάδα, ούτε καν κάνει κινήσεις για να βρεθεί σε επίκαιρη θέση εντός περιοχής. Εκτός τόπου και χρόνου.

Πλέον δεν νοιάζεται κιόλας και αυτό έχει φανεί στο Ρέντη πολύ πριν την αναμέτρηση στην Τρίπολη. Απλώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήθελε να του δώσει μια ευκαιρία, μπας και. Χαμένη πήγε, στράφι τελείως.

Εντύπωση προκαλεί και απορία. Διότι, ο Ουκρανός πίεσε τους εκπροσώπους του να έρθει στον Ολυμπιακό και να μην πάει Αραβία μεριά. Πλέον, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Γιάρεμτσουκ περιμένουν τον Ιανουάριο για να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα