X Factor: Πήρε τέσσερα «ναι» χωρίς να πει μια νότα - Η Μαρίζα Ρίζου μύρισε τα... μαλλιά του

Αφού ο Κωνσταντίνος Borek εντυπωσίασε του πάντες στο «Χ Factor» χωρίς να πει μια νότα, η Μαρίζα Ρίζου μύρισε τα... μαλλιά του.Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Κωνσταντίνος Borek στις οντισιόν του «X Factor» κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο (09/04) στο ΜEGA αφού πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι»…

Ο παλιός συμμαθητής του Κωνσταντίνου Borek, Χρήστος Μάστορας, είπε: «Είναι πολύ φρέσκο, έχει ρίξει πολλή δουλειά για να το κάνει».

«Μου άρεσε πολύ η αισθητική σου» είπε στον συμμετέχοντα η Μαρίζα Ρίζου και μύρισε τα... μαλλιά του

στη συνέχεια.

Ολοκληρώνονται οι οντισιόν στο «Χ Factor»

Οι οντισιόν του «X Factor»ολοκληρώνονται, την Κυριακή (10/04), στις 22:30 στο MEGA, με εκπληκτικές φωνές, εξαιρετικές ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια.

Νέοι υποψήφιοι με αληθινό πάθος για τη μουσική, συγκινητικές προσωπικές ιστορίες και μεγάλα όνειρα, είναι έτοιμοι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Οι κριτές (Μιχάλης Κουϊνέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος) θα δώσουν το πολυπόθητο «ναι» για την επόμενη φάση σε όσους το αξίζουν.

Ποιοι είναι οι τελευταίοι διαγωνιζόμενοι που θα περάσουν στο bootcamp;

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους υποψηφίους και παρακολουθούν με αγωνία τις εμφανίσεις τους μαζί με συγγενείς και φίλους τους.

{https://youtu.be/WlVK7l2MpQI}

Keywords
Τυχαία Θέματα