Άναψε φωτιές η Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα» - Π. Παππάς: «Δηλαδή θα του αφαιρεθεί η ιθαγένεια;»

Νέος γύρος του εσωκομματικού πολέμου που έχει ξεσπάσει στην ΣΥΡΙΖΑ.Μια αποστροφή του λόγου της Όλγας Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης, άναψε ξανά φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού προκάλεσε την παρέμβαση του Πέτρου Παππά. Λίγες ώρες πριν την…

«Κατά την άποψή μου, θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί ο ίδιος», πρόσθεσε, ενώ απέφυγε να ξεκαθαρίσει εάν η ίδια θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ,

λέγοντας ότι δεν ήταν ποτέ η καρέκλα το ζητούμενο στην πορεία της. «Οι σκέψεις είναι σύνθετες. Η στιγμή είναι δύσκολη, κρίσιμη και καθοριστική. Είναι υπαρξιακή στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά για να διευκρινίσει ότι θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της τις επόμενες ημέρες.

Την τοποθέτηση της κυρίας Γεροβασίλη σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η κυρία Γεροβασίλη με ποια ακριβώς ιδιότητα αποφαίνεται για το ποιος θα έχει και ποιος δεν θα έχει ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ; Θα του αφαιρέσει την ιθαγένεια δηλαδή; Είναι να απορεί κανείς!».

Keywords
Τυχαία Θέματα