Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πέφτουν πρόστιμα - «Καμπάνα» σε γυναίκα που δεν είχε ταυτότητα

Κλιμάκια της αστυνομίας στη Θέρμη έχουν βγει και διενεργούν ελέγχους σε αυτοκίνητα και πεζούς - Πρόστιμο επιβλήθηκε σε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που δεν έφερε ταυτότητα, παρότι είχε αποστείλει μήνυμα στο 13033 

Τουλάχιστον μέχρι τις 6 Απριλίου θα ισχύει η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, κατά τη διάρκεια της οποίας κάθε πολίτης υποχρεούται να έχει μαζί του το έντυπο δήλωσης μετακίνησης και την αστυνομική του ταυτότητα ή το διαβατήριο, ώστε να τα επιδεικνύει όταν του ζητηθούν από

τους αστυνομικούς.

Την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου (Δευτέρα 23 Μαρτίου) οι έλεγχοι σε πεζούς και αυτοκίνητα ήταν διαρκείς, ωστόσο, η αστυνομία έκανε απλώς συστάσεις, παρατηρήσεις, κι έδινε συμβουλές στους πολίτες. Από σήμερα, όμως, σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα είτε με έντυπη μορφή, είτε με ψηφιακή θα πληρώνει πρόστιμο 150 ευρώ. 

Κλιμάκια της αστυνομίας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης έχουν βγει και διενεργούν ελέγχους σε αυτοκίνητα και πεζούς: 

Τα πρώτα πρόστιμα «έπεσαν» σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες που υπαγορεύει το νέο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού.

Από χτες το πρωί που έχει τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο, 166 παραβάσεις έχει επιβεβαιώσει η αστυνομία σε όλη την επικράτεια.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα γυναίκας, η οποία ελέγχθηκε και δεν είχε μαζί της την ταυτότητά της. Έτσι, παρότι είχε αποστείλει SMS στο 13033, δεν μπόρεσε να αποφύγει το πρόστιμο των 150 ευρώ:

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα