Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ»

«Παιδιά δεν παντρεύομαι εγώ, σοβαρά μιλάω, γιατί έχει γίνει πραγματικά λάθος», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να παντρεύεται σε λίγο καιρό προχώρησε ο μπασκετμπολίστας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, και ξεκαθάρισε πως παντρεύεται ο αδελφός του, ο Κώστας, όπως έγινε γνωστό την…

Ο φερόμενος γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Πύλο

Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν, πριν από λίγο καιρό, ότι ο φερόμενος γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα πραγματοποιηθεί την 1η

Σεπτεμβρίου, στον πολυτελή χώρο του «Costa Navarino» στην Πύλο. Το γλέντι, όπως έγινε λόγος, θα είναι τριήμερο, καθώς ήδη από τις 30 Αυγούστου αγαπημένα πρόσωπα του «Greek Freak» θα λάβουν μέρος στο white party, φορώντας λευκά κοστούμια από τον μετρ υψηλής ραπτικής, Γεώργιο Παπαδόγαμβρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα οποία διέψευσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί και ένα Nigerian party, το οποίο θα περιλαμβάνει παραδοσιακές ενδυμασίες και έθιμα από τον τόπο καταγωγής του γνωστού μπασκετμπολίστα. Η γαμήλια δεξίωση θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα.

Ακόμα, δημοσιεύθηκε και φερόμενη λίστα προσκεκλημένων στην οποία συμπεριλαμβάνονται ο θρυλικός μπασκετμπολίστας Λεμπρόν Τζέιμς, η εμβληματική τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κίλιαν Εμπαπέ. Επιπλέον, στον γάμο φέρεται πως θα παρευρεθούν πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, προπονητές, παράγοντες και αξιωματούχοι του μπάσκετ, καθώς και διάφοροι πολιτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Δεν, Κώστας,giannis antetokounbo, den, kostas