Η Κατερίνα Λένη για την αποχώρησή της από το MasterChef: «Αν πω αλήθειες, θα ζοριστεί το πράγμα»

H δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef, ανάμεσα σε Ντέμη, Μαριάννα και Κατερίνα, ανέδειξε την πιο αδύναμη προσπάθεια, η οποία, σύμφωνα πάντοτε με τους κριτές, ανήκε στην Κατερίνα. Τι δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου». 

Η αποχώρηση της Κατερίνας ήταν αν μη τι άλλο το highlight του τελευταίου επεισοδίου του MasterChef, ενώ η Ντέμη και η Μαριάννα επέστρεψαν στο σπίτι. 

Η τελική δεκάδα είναι πλέον οι εξής: Ντέμη, Μαριάννα, Δημήτρης, Μαρία, Τζον, Γιώργος, Διονύσης, Σταύρος, Σταυρής και Μάρλεν.

Μάλιστα, η παίκτρια άφησε ένα γράμμα στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Σε

αυτό, έκανε λόγο για «μπέσα» και ο Γιώργος χαρακτήρισε τη σχέση του μαζί της «σαν δύο μαγνήτες που ποτέ δε θα μπορούσαν να κολλήσουν»: 

{https://youtu.be/UeD8Qro7_ys}

«Έγινε ένα πολύ άσχημα παρασκήνιο την προηγούμενη ημέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box. Η μέρα έληξε πάρα πολύ άσχημα. Συνέβησαν πράγματα, τα οποία εμένα με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα.

«Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί σέβομαι αρχικά τον εαυτό μου και σέβομαι όλη αυτή την παραγωγή του MasterChef και επειδή δεν θέλω να εκθέσω κανέναν, θα προτιμήσω να μην πω αλήθειες. Γιατί αν πω αλήθειες θα ζοριστεί λιγάκι το πράγμα», δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου»:

Παράλληλα, θέλησε να βάλει τέλος σε όλες τις φήμες για την σχέση της με τον Γιώργο:

Τι είπε για τους Διονύση, Ντέμη, Μάρλεν και Μαρία: 

Τέλος, μίλησε για την καθημερινότητά της στο σπίτι, τη συμβίωση με τα υπόλοιπα μέλη, τι την ενόχλησε και με ποιους έκανε παρέα: 

Το βίντεο με την αποχώρηση της Κατερίνας:

{https://youtu.be/lB4InGcB2H8}

Keywords
Τυχαία Θέματα