Ο Tom Cruise θα συνεργαστεί με τη Nasa για την πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις συνομιλίες συμμετέχει ο Elon Musk, ο εγκέφαλος πίσω από την Tesla και το SpaceX.

Η είδηση έγινε γνωστή διά στόματος Jim Bridenstine, του επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας των Η.Π.Α., ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Τομ Κρουζ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Nasa για τα γυρίσματα ταινίας σε διαστημικό σταθμό.

NASA

is excited to work with @TomCruise on a film aboard the @Space_Station! We need popular media to inspire a new generation of engineers and scientists to make @NASA’s ambitious plans a reality. pic.twitter.com/CaPwfXtfUv — Jim Bridenstine (@JimBridenstine) May 5, 2020

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο δρόμος για την κατάκτηση του διαστήματος περνάει μέσα από τα media, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εμπνεύσουν μια νέας γενιά μηχανικών και επιστημόνων για να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια της Nasa.

NASA is excited to work with @TomCruise on a film aboard the @Space_Station! We need popular media to inspire a new generation of engineers and scientists to make @NASA’s ambitious plans a reality. pic.twitter.com/CaPwfXtfUv — Jim Bridenstine (@JimBridenstine) May 5, 2020

Ο Bridenstine απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το project, όμως στο Χόλιγουντ όλοι προεξοφλούν την συμμετοχή του Έλον Μασκ, του ιδιόρρυθμου επιχειρηματία και εφευρέτη που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τα media με τις εμπρηστικές δηλώσεις του.
Ο Μασκ μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί αναφορικά με το θέμα, όμως το σχόλιο του στο τουίτ του επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας –«θα είχε πολλή πλάκα»- μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα