Κλειστά σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τα νεκροταφεία

Τα νεκροταφεία σε ολόκληρη τη χώρα θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποτροπή διάδοσης του νέου κορονοϊού, SARS-CoV-2.  

Κλειστά θα παραμείνουν τα κοιμητήρια σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την πλευρά της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, SARS-CoV-2, στην Ελλάδα.

Την εν λόγω

απόφαση έχει ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας ότι τη Μεγάλη Παρασκευή τα νεκροταφεία θα παραμείνουν κλειστά, προκειμένου ν’ αποφευχθεί τυχόν συγχρωτισμός, ζητώντας παράλληλα από τους συμπολίτες μας να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Τα κοιμητήρια σε όλη τη χώρα θα μείνουν κλειστά, ειδικά τη Μεγάλη Παρασκευή, όσο δύσκολο κι αν είναι. Ας προσευχηθούμε από τα σπίτια μας αυτές τις ημέρες», είχε δηλώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ένα κερί για όλους θα ανάψει ο Δήμος Ξάνθης

Σήμερα, ο Δήμος Ξάνθης θα τιμήσει τη μνήμη όλων των αγαπημένων πρόσωπων που είναι θαμμένοι στα κοιμητήρια της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, στα οποία όμως δεν μπορέσουν να προσέλθουν οι δημότες λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν.

Με τη συνδρομή ενός χορηγού και τη συμβολή των δημοτικών υπαλλήλων, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ο Δήμος Ξάνθης θ’ ανάψει σε όλα τα κοιμητήρια των διοικητικών του ορίων, τα καντήλια με 6.000 κεριά διαρκείας, όπως θα έκαναν αυτή την ημέρα δεκάδες άνθρωποι που θα προσέρχονταν στα μνήματα - σε εποχές εκτός κορονοϊού.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα