Μαρκέλλα: «Θέμα ωρών» η σύλληψη της γυναίκας που την άρπαξε - Τι λέει η ιατροδικαστής για το κοκτέιλ ναρκωτικών

Επιβεβαιώνει η ιατροδικαστής τη χορήγηση ουσιών στη 10χρονη Μαρκέλλα. Αισιόδοξος για την πορεία των ερευνών ο δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η ανίχνευση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία παραμένει αποκλεισμένη από το περιβάλλον της και υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά,

ναι, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε”, είπε η κ. η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα -σπανίως δίνεται η μία από της δύο-, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαγγελίδου.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης Μαρκέλλας, Α. Ανάσογλου, για τον εντοπισμό της κοπέλας που απήγαγε την ανήλικη, καθώς και για τη χορήγηση ναρκωτικών ουσιών τονίζοντας πώς η σύλληψή της είναι θέμα ωρών. 

Σχετικά με την ανίχνευση ναρκωτικών στον οργανισμό του παιδιού, η συνήγορος της οικογένειας είπε πως «είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, όμως εμείς το μάθαμε από τις ειδήσεις».

Όσο αφορά στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που φέρεται να άρπαξε το παιδί, την οποία η μικρή Μαρκέλλα ήδη αναγνώρισε, είπε πως ο αδελφός δεν την αναγνώρισε, ενώ η μητέρα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, είπε ότι «κάτι της θυμίζει».

Keywords
Τυχαία Θέματα