ΟΦΗ – Άρης 0-1 στο ημίχρονο

Με το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη ο Άρης προηγείται του ΟΦΗ στο ημίχρονο, στο «Γεντί Κουλέ».

Την αυλαία της 8ης αγωνιστικής των playoff της Super League άνοιξαν ΟΦΗ και Άρης, στο «Γεντί Κουλέ» με φόντο την κατάκτηση

της 5ης θέσης.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Ναμπί, Στάικος, Βαζ, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο.

Άρης(Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Μαρτίνες, Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι.

Ο αγώνας άρχισε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι «κίτρινοι», οι οποίοι άρχισαν να πιέζουν και να κερδίζουν αρκετές μονομαχίες. Μετά από 14 λεπτά αγώνα ο Άρης άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Φετφατζίδη που πήρε την μπάλα έπειτα από μία εξαιρετική συνεργασία των Ματίγια, Μαντσίνι και Κόρχουτ.

Οι Κρητικοί απείλησαν μερικά λεπτά αργότερα μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Ναμπί, όπου ο Φιγκεϊρέδο πρόλαβε τον τερματοφύλακα του Άρη, όμως η κεφαλιά του κατέληξε άουτ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του έχασε ο Άρης, καθώς ο Ρόουζ αστόχησε στην εξ επαφής κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πιο ψηλά από εκεί που υπολόγισε.

Οι δύο ομάδες κατευθύνονται στα αποδυτήρια με τον Άρη να είναι καλύτερος στα σημεία και δεδομένου του γκολ από τον Φετφατζίδη, έχει το «πάνω χέρι» με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα