Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-0

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε o αγώνας στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Ακόμη μία ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό ο οποίος είναι ο κερδισμένος της σημερινής αναμέτρησης, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει ενώ αρκετές απο τις ευκαιρίες του σταμάτησαν πάνω στον Διούδη ο οποίος

έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφερε να απειλήσει μόλις στο 3ο λεπτό με ένα σουτ του Μπίσεσβαρ το οποίο έβγαλε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης. Ο «δικέφαλος» πίεζε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο γκολκίπερ των «πρασίνων» βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση σταματώντας πολλά σουτ των αντιπάλων. Κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και μπόρεσε να κινηθεί πιο εύκολα προς την περιοχή του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη καθώς η κακή συνεννόηση των παικτών στον επιθετικό τομέα τους στέρησε τις ευκαιρίες. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχει σημειωθεί γκολ, με τους γηπεδούχους να έχουν ανεβάσει ρυθμό στο παιχνίδι τους προς το τέλος του σαρανταπεντάλεπτου.

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Πέλκα όμως ο Διούδης σταμάτησε και αυτή την προσπάθεια. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τους φιλοξενουμένους να έχουν την μπάλα στα πόδια τους στο μεγαλύτερο μέρος αλλά να μην μπορούν να βρουν λύσεις στην επίθεση, αντίθετα η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού απέδωσε σε ικανοποιητικό βαθμό.

Με αυτόν το τρόπο ο Παναθηναϊκός αριθμεί δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια και φτάνει τους 46 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ παίρνει τον πρώτο του βαθμό στα playoff και πηγαίνει στους 53.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-0,panathinaikos – paok 0-0