Σάκης Αρναούτογλου - Καθαρά Δευτέρα: Ξεχάστε τα χιόνια, μόνο μπόρες - Πού θα έχουμε 23 βαθμούς

Ζέστη τις επόμενες μέρες, αλλά και περισσότερη συννεφιά. Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα από τον Σάκη Αρναούτογλου.Με άστατο καιρό ο εορτασμός την Καθαρά Δευτέρα αλλά όχι σε ολόκληρη την χώρα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου μπόρες και καταιγίδες αναμένονται στην Αλεξανδρούπολη,
στη δυτική Ελλάδα και τοπικές…

Στη Θεσσαλονίκη ήλιος από το πρωί και τοπικές ομίχλες και από το μεσημέρι συννεφιά η οποία θα πυκνώνει. Το βράδυ ίσως έχουμε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε κάποιες συννεφιές πάνω από το Αιγαίο, χωρίς να αναμένεται κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς στα κεντρικά, στους 15 με 16 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Το Σάββατο, νέες συννεφιές από τα δυτικά προς τα ανατολικά με κάποιες λίγες βροχές στο ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς στα κεντρικά στους 17 με 18 βαθμούς στα βόρεια και στους 19 στα νότια.

Την Κυριακή ο καιρός δεν θα είναι άσχημος με συννεφιές αλλά και ηλιοφάνεια. Βροχές ίσως θα έχουμε στην Ήπειρο και στα βόρεια του Ιονίου. Η θερμοκρασία στους 20 με 21 βαθμούς στα κεντρικα, στους 22 στα νότια και στους 16 με 18 στα βόρεια.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

{https://www.youtube.com/watch?v=RdO6NAoXKCU}

Keywords
Τυχαία Θέματα