Tomb Raider IV-V-VI Remastered – Νέα επιστροφή της θρυλικής Lara Croft

Η Lara Croft επιστρέφει δριμύτερη καθώς η Aspyr ανακοίνωσε την τριλογία Tomb Raider IV-V-VI Remastered. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2025, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4,

Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

Το Tomb Raider IV-V-VI Remastered θα φέρει τη «Darkness Trilogy» των αγαπημένων περιπετειών της σειράς Tomb Raider- τις αρχικές εκδόσεις της οποίας δημιούργησε η Core Design- σε σύγχρονες πλατφόρμες, με ποικίλες βελτιώσεις για να τις ζήσετε ξανά ή να τις βιώσετε για πρώτη φορά.

Τα αναβαθμισμένα γραφικά δίνουν νέα ζωή σε κάθε περιβάλλον, στους χαρακτήρες και στα artifacts, ενώ θα έχεις την επιλογή εναλλαγής μεταξύ κλασικών και μοντέρνων γραφικών οποιαδήποτε στιγμή θέλεις. Σημαντικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο μοντέλο χειρισμού, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει προσαρμόσει τη λειτουργία του controller με βάση τα νεότερα Tomb Raider video games, αλλά αν προτιμάς να μείνεις πιστός στην παραδοσιακή εμπειρία σε περιμένουν τα tank controls.

Σε μια ακόμα τριλογία Tomb Raider Remastered θα υπάρχει το Photo Mode, για να διατηρείς ζωντανές όλες τις αγαπημένες στιγμές κατά τη διάρκεια του gameplay. Επίσης, δεν θα λείπουν αλλαγές που κάνουν ακόμα καλύτερη τη συνολική εμπειρία, όπως συνεχείς ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας της πρωταγωνίστριας, μπάρες που δείχνουν τον βαθμό ενέργειας που απομένει στα bosses, τρόπαια και επιτεύγματα για να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σου όλες οι εμβληματικές στιγμές των τριών τίτλων.

Το Tomb Raider IV-V-VI Remastered αποτελείται από τα εξής video games:

Tomb Raider: The Last Revelation (1999) – H Lara Croft ανακαλύπτει τον χαμένο τάφο του Αιγύπτιου θεού Set και άθελά της τον απελευθερώνει- εκπληρώνοντας έτσι μια αρχαία προφητεία- και ο κόσμος βυθίζεται στο σκοτάδι. Κυνηγημένη σε κάθε της βήμα από τον εχθρό της, τον διεφθαρμένο αρχαιολόγο Werner Von Croy, η Lara θα εμπλακεί σε ένα ταξίδι από άκρη σε άκρη της Αιγύπτου και θα έρθει αντιμέτωπη με τους πλέον δύσκολους γρίφους και θανατηφόρες παγίδες, ακόμα και με τους νεκρούς που βγαίνουν από τους τάφους τους.

Tomb Raider: Chronicles (2000) – Μετά τα γεγονότα του The Last Revelation, η Lara Croft θάβεται σε έναν αιγυπτιακό τάφο και πιστεύεται πως είναι νεκρή. Στην κηδεία της, όλοι οι φίλοι και γνωστοί θυμούνται τις στιγμές που είχαν περάσει μαζί της στο παρελθόν. Θα κάνεις ένα ταξίδι στο παρελθόν ζώντας ιστορίες της Lara που ως τότε δεν είχε αφηγηθεί κανείς, ενώ για πρώτη φορά στη σειρά, στο Chronicles έκαναν την εμφάνισή τους μηχανισμοί stealth και η ισορροπία σε σκοινί.

Tomb Raider: The Angel of Darkness (2003)  – Έχοντας κατηγορηθεί για φόνο, η Lara προσπαθεί να δραπετεύσει από το σκοτεινό παρόν και ταυτόχρονα ανακαλύπτει μια απίστευτα σατανική δολοπλοκία που περιλαμβάνει πειράματα με αλχημεία και την αναζήτηση αρχαίων αντικειμένων. Η Lara είναι η μόνη που μπορεί να αποτρέψει αυτή την ανίερη συμμαχία από το να κατακλύσει τον κόσμο με φοβερές υπερδυνάμεις.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Tomb Raider IV-V-VI Remastered – Νέα επιστροφή της θρυλικής Lara Croft appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tomb Raider IV-V-VI Remastered –,Lara Croft