Έτσι θα είναι το νέο Suzuki Jimny

Μπορεί το Jimny να μη πωλείται πια στις ευρωπαϊκές αγορές αλλά η επιστροφή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το πρώτο ερώτημα αφορά στο πότε, μιας και αναμένεται να επιστρέψει εντός της τρέχουσας δεκαετίας και το δεύτερο ερώτημα αφορά τη μορφή που θα έχει. Δεν περιμένουμε να αλλάξει το βασικό σχεδιαστικό του DNA – για παράδειγμα το box σχήμα αναμένεται να διατηρηθεί από τη Suzuki.

Προς

το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει επίσημα σχέδια, ούτε έχουν εντοπιστεί πρωτότυπα να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης. Το μόνο λοιπόν που είναι διαθέσιμο, είναι τα αποτελέσματα φαντασίας ανεξάρτητων σχεδιαστών.

Όπως αυτό του AutomagzTV που αποτελεί ίσως την πιο ενδιαφέρουσα άποψη για το μέλλον του δημοφιλούς μοντέλου. Στο σχέδιο αυτό ξεχωρίζει η λωρίδα LED που συνδέει τους ακροβολισμένους προβολείς. Γενικά απεικονίζει το Jimny πιο φαρδύ πιο χαμηλωμένο απ’ ότι το έχουμε συνηθίσει ενώ το σχέδιο αφορά πεντάθυρο αμάξωμα.

Πέρα από τις εκτιμήσεις σχετικά με την εικόνα του, μόνο εκτιμήσεις έχουμε και σχετικά με τις λεπτομέρειες του. Όπως για παράδειγμα τις εκτός δρόμου δυνατότητες, τον εξηλεκτρισμό που θα φέρει κι άνοδο σε ιπποδύναμη, αυτονομία της τάξης των 400 χιλιομέτρων αλλά και τιμή, που παρότι ως ηλεκτρικό δεν θα είναι χαμηλή – θα είναι ωστόσο value for money.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα