Το πρώτο pick-up της Kia είναι μόνο μερικές ημέρες μακριά (video)

Το πολυαναμενόμενο μοντέλο τιτλοφορείται Tasman και έρχεται να βάλει την κορεάτικη μάρκας σε μία κατηγορία που ήταν απούσα!

Πέρασαν μήνες αναμονής, με την Kia να προσφέρει ανά διαστήματα teasers του πολυαναμενόμενου μοντέλου. Τώρα μας έδειξε περισσότερα από αυτό, μιας και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την αποκάλυψή του.

Η επίσημη παρουσίαση του Kia Tasman θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Jeddah International Motor

Show, στη Σαουδική Αραβία.

Τι καινούριο μας έδειξαν όμως οι Κορεάτες; Το καμουφλάζ αφαιρέθηκε και παρότι το νέο τους δημιούργημα βρίσκεται στις σκιές, μπορείς να δεις ξεκάθαρα την πραγματική του όψη.

Έχει σχεδιασμό με έντονες ακμές και θόλους τροχούς σε box σχήμα. Όσο για τους προβολείς, είναι κάθετοι, ακολουθώντας το μοτίβο που έχουμε δει σε άλλα μοντέλα του brand, όπως το EV9.

Όπως και στα προηγούμενα teasers, η Kia μας δείχνει το Tasman ως double cab και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το αν θα προσφέρεται και σε άλλα στιλ αμαξωμάτων. Παράλληλα, δεν έχει ειπωθεί τίποτα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως αρχικά θα μας συστηθεί ως μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και πως στα τέλη του 2026 θα έρθει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Το Tasman θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τις αγορές της Μέσης Ανατολής (εξ ου και η πρεμιέρα στη Τζέντα), της Αυστραλίας και της Αφρικής. Αναμένεται όμως να γίνει παγκόσμιο μοντέλο, έχει άλλωστε εντοπιστεί ήδη να πραγματοποιεί δοκιμές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού.

Δείτε το teaser video της Kia για το Tasman, πατώντας play...

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα