ECOCAR Victory Pick up τώρα και σε Double Cabin

Η ECOCAR ανακοινώνει την έλευση του διπλοκάμπινου Victory Pick up, η οποία και πλαισιώνει την μονοκάμπινη pick up αλλά και την κλειστή έκδοση της ηλεκτρικής σειράς επαγγελματικών.

Το ECOCAR Victory είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα, που υπόσχεται να αποτελέσει τον καθημερινό, συνεργάτη του κάθε επαγγελματία και μάλιστα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία. Και τα τρία μοντέλα της σειράς Victory τροφοδοτούνται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη τοποθετημένο στο πίσω μέρος,

που στέλνει 80 ίππους και 200Nm ροπής στον πίσω άξονα. Τα μοντέλα διαθέτουν μπαταρία λιθίου σιδήρου φωσφόρου χωρητικότητας 41,86 kWh, η οποία και προσφέρει αυτονομία 300 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 100χλμ./ώρα. Σε έναν ταχυφορτιστή η μπαταρία φορτίζει σε μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά, ενώ η φόρτιση από ένα wallbox διαρκεί περίπου 7-10 ώρες.

Η γκάμα έχει και διπλοκάμπινη έκδοση Pick up, κάνοντας έτσι το Victory το πρώτο ηλεκτρικό “διπλοκάμπινο” pickup της αγοράς. Έχει ωφελιμο φορτιο 1.115 kg αλλά και πλούσιο εξοπλισμό, όπως αερόσακο οδηγού-συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, αναπτήρα και παροχή 12V. Οι τιμές της σειράς Victory από την ECOCAR ξεκινούν από τις 26.600€, με το νέο Victory Double Cab να κοστίζει 28.800€. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ποσό των 6.000 ευρώ της κρατικής επιδότησης.

The post ECOCAR Victory Pick up τώρα και σε Double Cabin appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα