Το MG Cyberster πάτησε Ελλάδα

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της MG Motor είναι χωρίς αμφιβολία το Cyberster. Το roadster των 510 ίππων έφτασε στην Ελλάδα και παρουσιάζεται σε πρεμιέρα στην έκθεση Auto Athina 2024.

Γενικά η MG Motor έχει μια πολύ δυναμική παρουσία στην “Auto Athina 2024”, δίνοντας μας μια καλή γεύση από όλα όσα έρχονται. Σε πανελλαδική πρεμιέρα βλέπουμε το

νέο MG ZS Max Hybrid+ των 197 ίππων, αλλά και την εντελώς νέα γενιά HS που θα αποτελέσει μια value for money πρόταση στα μεσαία-μεγάλα SUV.

Αιχμή του δόρατος βεβαίως είναι το Cyberster, ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τα 100 χρόνια της MG. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο που μας θυμίζει τις παλές καλές εποχές των roadsters, αυστηρά διθέσιο και με υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή, πλέον όμως 100% ηλεκτρικό. Βέβαια το Cyberster έχει και “razor doors”, ανοιγόμενες δηλαδή προς τα επάνω πόρτες, όπως αρμόζει σε ένα supercar.

Και αν δούμε λίγο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Cyberster, πρακτικά μιλάμε για ένα αυτοκίνητο επιπέδου supercar. Το μοντέλο κινείται με δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, συνεπώς είναι και τετρακίνητο. Αποδίδει 510 ίππους και 725 Nm ροπής και μπορεί να κάνει το τυπικό 0-100 km/h σε 3,2 δευτερόλεπτα. Καθόλου άσχημα για ένα αυτοκίνητο που εκτός από επιδόσεις, έχει και ένα μοναδικό και ίσως νοσταλγικό στυλ…

The post Το MG Cyberster πάτησε Ελλάδα appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα