Tα ζώδια της Παρασκευής, 29 Ιουλίου

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 29 Ιουλίου;

ΚΡΙΟΣ

Η προσπάθεια σας να ξεπεράσετε περίεργα συναισθήματα ή στερεότυπα του παρελθόντος, θα σας απελευθερώσει. Οι έμμονες ιδέες έχουν αρνητική επίδραση στην ζωή σας και ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως, δεν είστε διατεθειμένοι για αλλαγές, αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσετε, αν αυτό απαιτείται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ψυχικές εμπειρίες του παρελθόντος, θα σας αναγκάσουν να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις που εξελίσσονται. Αφήστε

χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει και να οργανώσετε την ζωή σας, κάτω υπό νέες συνθήκες. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα πάρει την τελική της μορφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να βοηθήσετε και να φροντίσετε κοντινά σας πρόσωπα, σας κάνει δημιουργικούς, αλλά ταυτόχρονα σας πιέζει συναισθηματικά, αν γίνεται σε υπερβολή. Διατηρείστε την κατάλληλη ισορροπία, ώστε να νιώθετε ασφάλεια. Φροντίστε την υγεία σας και αποβάλλετε το άγχος και το στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυσκολίες που τυχόν θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν θα είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε πιο σφαιρικά τα πράγματα. Αποφύγετε οριστικές αποφάσεις και συζητήστε με τα άτομα που συνεργάζεστε. Επιδιώξτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Μία απώθηση θα νιώσετε για κινδύνους και ρίσκα γενικότερα, χωρίς όμως αυτό, να σας ξαφνιάσει. Η ασφάλεια είναι το πρωτεύον για σας, αναζητήστε την κάνοντας τις ανάλογες ενέργειες. Βάλτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και επαναπροσδιορίστε την θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα, είναι ευνοϊκή για τις αποφάσεις και τα συμπεράσματα σας, καθώς θα μπορέσετε να τα εξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια. Άτομα που έχουν κοινά πιστεύω με εσάς θα βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όσα θέλετε να κάνετε. Η υποστήριξη και η αποδοχή, θα σας ενδυναμώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας, μπορούν να ενισχυθούν και να προβείτε σε επενδύσεις και αγορές. Η μέρα, είναι ευνοϊκή για νέες ενάρξεις, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που σας δίνονται. Στην ερωτική σας ζωή, η μέρα, θα κυλήσει ανάλογα με την διάθεση σας. Όλα εξαρτώνται από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και η δύναμη που αισθάνεστε για να κατακτήσετε τους στόχους σας, χαρίζουν την αίσθηση της ευτυχίας. Σήμερα, μπορείτε να ασχοληθείτε με διαγνώσεις και προβλέψεις για το μέλλον σας. Μειώστε τον εκνευρισμό, διότι μπορεί να φέρει εντάσεις και καυγάδες στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκρατήστε την φαντασία σας σε αποκαλύψεις που μπορεί να υπάρξουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην συμπεριφέρεστε αυτοκαταστροφικά σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Μικρές δυσκολίες θα υπάρξουν στα ερωτικά σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, θα υπάρξει έλλειψη της διάθεσης να ασχοληθείτε με καίρια ζητήματα, θυμηθείτε ότι απλά θέλετε τον χρόνο σας. Συναντηθείτε με φίλους ή οργανώστε την συμμετοχή σας σε νέες εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου. Μικρά ταξίδια, θα σας χαλαρώσουν και θα σας αποφορτίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξτε λίγη υπομονή, αποφεύγοντας τα δύσκολα και όσα χρειάζονται συγκέντρωση. Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν βοηθάει να ανταπεξέλθετε σε δύσκολες συνθήκες, απλά μείνετε παρατηρητές. Τα οικονομικά και οι σχέσεις σας θα ευνοηθούν, παρά την μικρή δυσκολία στην επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευχάριστη διάθεση σας κάνει ικανούς να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και να χειριστείτε άνετα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι αλλαγές που έχουν συμβεί στην ζωή σας, μπορεί να μην είναι ευπρόσδεκτες, όμως το ένστικτο και η διαίσθηση, σας καθοδηγούν στις σωστές απαντήσεις.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα