Πολεμικό Ναυτικό: Εξετάζουν το ενδεχόμενο της δηλητηρίασης για τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης Θάλειας

Η δηλητηρίαση εξετάζεται ως σενάριο, για  τον ξαφνικό θάνατος της 19χρονη ναυτική δόκιμο Θάλεια Κορδαμπάλου.

Η 19χρονη δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, ενώ ο κορονοϊός από τον οποίο είχε νοσήσει, είχε αρνητικοποιηθεί εν πλω.

Εξετάζεται το σενάριο ο οργανισμός της κοπέλας από την πρόσφατη νόσηση να ήταν αδύναμος, αλλά και το γεγονός ότι το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έκανε στάση στην Τυνησία,

εκεί όπου αναζητείται η άκρη του νήματος, για αυτό που έφαγε η Θάλεια και της προκάλεσε δηλητηρίαση. Η στάση έγινε, το τριήμερο 18-21 Αυγούστου που τα δύο πλοία -το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης «Προμηθέας» στο οποίο επέβαινε η 19χρονη Θάλεια και η φρεγάτα «Κανάρης» με τους υπόλοιπους ναυτικούς δόκιμους- στο πλαίσιο του θερινού εκπαιδευτικού ταξιδιού είχαν δέσει στην Τυνησία και συγκεκριμένα στο λιμάνι Λαγκουλέτ.

Η θεία της Θάλειας, επιβεβαίωσε τη νόσησή της κοπέλας με κορονοϊό, αναφέροντας στο ThessToday.gr ότι η δόκιμη είχε ασθενήσει πριν από 10 ημέρες, ενώ με το που αρνητικοποιήθηκε, έκανε 24ωρη υπηρεσία χωρίς σίτιση. Σε συνδυασμό με την κατάπτωση του οργανισμού της από τον κορονοϊό, οι συγγενείς θεωρούν ότι οι ιθύνοντες των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ζύγισαν σωστά την κατάσταση και άφησαν εκτεθειμένη τη Θάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με παρόμοια συμπτώματα νοσηλεύονται δύο ακόμη δόκιμοι στο νοσοκομείο της Νάπολης.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 19χρονης αναμένεται να εξακριβωθούν από την νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνουν από Ιταλούς ιατροδικαστές καθώς ο θάνατός της έλαβε χώρα επί ιταλικού εδάφους.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολεμικό Ναυτικό, Εξετάζουν, 19χρονης Θάλειας,polemiko naftiko, exetazoun, 19chronis thaleias