«Οι Νεράιδες της Ευχής»

17:37 21/12/2011 - Πηγή: Myself

Το «Μake-A-Wish Foundation» είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως. Το «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» δραστηριοποιείται από το 1996 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 870 ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Καμπούρη, εργαζόμενες γυναίκες και φίλες, έχουν βιώσει το δώρο

της μητρότητας και δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν τις «ευχές» των συγκεκριμένων παιδιών. «Οι Νεράιδες της  Ευχής» φωτογραφήθηκαν αποκλειστικά για το εξώφυλλο του περιοδικού «HELLO!» και στη συνέντευξή τους μοιράζονται με τους αναγνώστες του περιοδικού τις δικές τους χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

«Η πιο αγαπημένη μου στιγμή είναι και η πιο παλιά που μπορώ να θυμηθώ. Ήμουν γύρω στα πέντε και ήταν πολύ ζεστά, οικογενειακά Χριστούγεννα με τους παππούδες και τη γιαγιά μου, την οποία έχω χάσει, και πολλή αγάπη γύρω μου. Αυτή η ζεστασιά όταν είσαι μικρό παιδί είναι πολύτιμη και σε ακολουθεί.» θυμάται η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία αποκαλύπτει επίσης και ποιο ήταν το δώρο που ζητούσε συνήθως από τον Αϊ-Βασίλη: «Κούκλες και οτιδήποτε είχε να κάνει με αυτές, όπως σπίτια, παιδιά, αυτοκίνητα, κομμωτήρια, κουζίνες!»

Από την πλευρά της η Έλλη Κοκκίνου αναπολεί: «Χριστούγεννα στου Παπάγου, το ’75, με ένα πανύψηλο στολισμένο έλατο στο σαλόνι κι εγώ ξαπλωμένη κάτω από το δέντρο, να με παίρνει ο ύπνος, περιμένοντας τον Αϊ-Βασίλη. Αργότερα, μεγαλύτερη πλέον, θυμάμαι τα Χριστούγεννα με τη μητέρα μου στην Αυστρία και την Ελβετία, με όμορφες εικόνες: σκι, παγοδρομίες, ζεστή σοκολάτα, ψητά κάστανα.» Μιλάει όμως και για τα δώρα που ζητούσε εκείνη ως παιδί: «Ρούχα περισσότερο και ηλεκτρονικά παιχνίδια όταν μεγάλωσα. Είχα και την αγορίστικη πλευρά μου, καθώς τα καλοκαίρια έπαιζα ηλεκτρονικά με τους φίλους μου, στη Βάρκιζα. Για τις κούκλες δεν τρελαινόμουνα.»

Η Δέσποινα Καμπούρη μοιράζεται με τη σειρά της: «Από μια γειτονιά στον Περισσό, με τον παππού και τη γιαγιά. Πρόλαβα τις αλάνες, έπαιξα μήλα, κυνηγητό, κρυφτό σε αυλές και στενοχωριέμαι που η κόρη μου δεν θα ζήσει τόσο ανέμελα. Λέγαμε τα κάλαντα και πρώτο μου μέλημα ήταν να πάρω δώρο στη μαμά μου, Χριστίνα, που γιορτάζει. Οι παππούδες μού είχαν λατρεία. Ήταν η εποχή της αθωότητας και της ανεμελιάς.»

Περισσότερα στο περιοδικό «HELLO!» που κυκλοφορεί

Σίσσυ ΧρηστίδουΈλλη ΚοκκίνουΔέσποινα ΚαμπούρηMAKE - A - WISHΗ Σίσσυ Χρηστίδου, η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Καμπούρη ενώνουν τις δυνάμεις τους για το «MAKE - A - WISH».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΜake-A-Wish Foundation
Keywords
Τυχαία Θέματα