«Θα ήθελα να ερωτευτώ»

14:53 1/3/2012 - Πηγή: Myself

Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια η Κατερίνα Γερονικού έχει καταφέρει να έχει μία συνεχή παρουσία στο χώρο της τηλεόρασης ωστόσο διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έχει νόημα «να καβαλήσει ένας ηθοποιός το καλάμι»: «Όποιος είναι παρατηρητικός σε αυτόν το χώρο, έχει προσέξει τις πορείες ανθρώπων που έχουν μεσουρανήσει και τώρα δεν υπάρχουν πουθενά. Είμαι της άποψης ότι σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Κανένας δεν θα πρέπει να υπάρχει μέσα από τη διασημότητα, αλλά μέσα από την τέχνη του. Είναι λάθος οι ηθοποιοί να διαφημίζουμε τους εαυτούς μας και όχι τόσο τις

δουλειές μας. Όλα είναι τόσο αβέβαια σε αυτό το επάγγελμα που ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος κανένας να “καβαλήσει το καλάμι”».

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στους «Βασιλιάδες» η νεαρή ηθοποιός αναφέρει: «Είναι μια προσεγμένη δουλειά με καλούς συντελεστές, δυνατό καστ, σενάριο και σκηνοθεσία. Είναι ευτυχής συγκυρία να είμαι μέρος των «Βασιλιάδων», αφενός γιατί μου αρέσει η σειρά και ως τηλεθεάτρια, και αφετέρου γιατί πλέον γίνονται λίγες δουλειές στην τηλεόραση.»

Οι άντρες δεν πλησιάζουν εύκολα την Κατερίνα Γερονικολού τουλάχιστον δια ζώσης όπως αναφέρει και η ίδια: «Διά ζώσης πιο δύσκολα, ηλεκτρονικά πιο εύκολα. Αυτό όμως είναι και ένα σημείο τον καιρών μας. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με τους υπολογιστές ούτε έχω ακόμα λογαριασμό στο Τwitter, αν και υπάρχει ψεύτικο προφίλ με το όνομά μου.»

Η νεαρή ηθοποιός δηλώνει πως θέλει να ερωτευτεί ενώ περιγράφει και τον ιδανικό άντρα για εκείνη: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ιδανικός σύντροφος αλλά εκείνος που ουσιαστικά για τις δικές μου ανάγκες και για τα δικά μου «θέλω» μπορεί να γίνει ιδανικός. Νομίζω ότι θα με συγκινούσε ένας άνθρωπος επικοινωνιακός, ο οποίος θα έχει τις αρετές του συντρόφου. Κάποιος δηλαδή ο οποίος εκτός από ερωτικός σύντροφος θα ήταν και σύντροφος στη ζωή και στην καθημερινότητά μου.»

 

Κατερίνα ΓερονικολούΗ Κατερίνα Γερονικολού μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό «HELLO!» για την επαγγελματική της δραστηριότητα και τους άντρες.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΚατερίνα Γερονικολού
Keywords
Τυχαία Θέματα